Elektriker Gotland

Elektriker Gotland •

Om ROT-avdraget

Reducerade arbetskostnader med ett skatteavdrag

ROT-avdraget går ut på att man som privatperson kan få 30 % lägre arbetskostnader när man anlitar ett företag med F-skattesedel för att utföra en renovering, ombyggnad eller tillbyggnad i ens hem. Att ge oss på Elektriker Gotland i uppdrag att till exempel installera nya eluttag eller dra om el i en fastighet gör därför att man har rätt att få ett avdrag på slutkostnaden. För att man skall få skattesubventionen behöver bostaden vara minst fem år gammal.

Att anlita en elektriker blir billigare

När man skall göra elinstallationer är det väldigt viktigt att arbetet utförs av personer som har rätt behörighet för detta, och tack vare det ROT-avdrag som alla privatpersoner har rätt att göra blir det mycket enklare att ge oss på Elektriker Gotland ett uppdrag. Det krävs inte någon speciell omfattning på själva arbetet för att man skall få avdraget så länge man uppfyller alla andra krav som Skatteverket ställer upp.

Vi tar hand om ROT-avdraget

Att få den skattesubvention man har rätt till är inga konstigheter när man anlitar oss som elektriker på Gotland. ROT fungerar enligt fakturamodellen som går ut på att vi kan dra av 30 % av arbetskostnaderna direkt på fakturan utan att du själv behöver ansöka om subventionen.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en elektriker i Gotland som kan ta sig an allt som har med elinstallationer och service att göra.

  Adress

  Telefon

  E-post

  Orgnr

OM OSS

När du söker efter en elektriker i Gotland som kan ta sig an allt som har med elinstallationer och service att göra.

Elektrikergotland.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. " Company" kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

No address

No e-mail